Monday, September 14, 2009

MALAM SERI RAMADHAN


edited by NURULFARHANA MAD SAID

Organize by part 4 OM4B

Kumpulan diberi nama VEREMIS…
Hmm majlis tu agak tak menarik sebab macam ada yang tak best….food plak kurang menyelerakan (caterer faiL!!)…spanjang majlis asyik tengok someone jer, he had a attracted tonight… after majlis tu selesai…like usual we all akan bergambar dengan member yang lain and tangkap kat pentas yang cantik tuh…tak boleh blah nye Anis and Fana jumpa that guy and cakap I nak tgkap gambar dengan dia sambil diorang bawak dia kat I…Oh my GOD….malu nyer…bergetar tangan I berdiri sebelah dia…(‘ ‘ “)..by the way thanks guys,, you all memang suka wat I tersenym sendiri dengan gelagat you all….love you guys so much….!!!

2 comments:

kyupi_yippie said...

btw..
we love u too!!
muaxxxxs~~

Eazy @ Husna said...

fana...I nak mintak permisi utk publish pic nie....tq