Thursday, May 27, 2010

SAYA NI TING TONG KE??*

I NI MEMANG SEORANG YANG KADANG-KADANG "TINGTONG" 


yeah!!..about MY SPACE, I am still thinking to terminate my space.  But still not get the answer.
Anyone can you give me the answer. I pon not sure why susah sangat I nak decide something yang remeh temeh nie. Dulu bila I ada FB no ones ada FB kecuali my cousins and Fann. but now semua gila FB. kelakar gila lar sebab nya kat FB boleh jumpa kawan-kawan satu sekolah bukan satu kelas tapi satu sekolah.  ok,  actually I tak heran sangat all this things, I just hope that, people using all the social network dengan secara berhemah. 

_______________________________

this one just last few a weeks I letak kat atas tu.

and I just think, this look like I'm so arrogant and sometimes make me feel annoying with my self *padahal dlm hati "nie vogue ape"??.ok stop it!

then I pon dapat idea nak tukar sebab I nie minat color yang terang-terang, sedangkan I rasa hitam pon interesting juga."hitam kan menawan"!

so ini lah hasilnya setelah membuang masa tadi!


HAHAHA!

yeah, I'm so Cool.

2 comments:

aYumie aDeela aQmeL said...

wow! cool beb...hihi...ayumie love it..=P

EazyHusna said...

tq miss ayumie...=)))