Saturday, August 21, 2010

Please Give Me Energy

Salam Ramadhan kepada saudara-saudara Islam...
Now I really need my energy back...since semalam lagi tenaga I jatuh merudum macam saham jatuh tuh...ye la mane tak nye at 3a.m. suddenly tak boleh bernafas seperti ade sekatan di salur udara pernafasan.  Time tuh segala balm panas CNI, VICKS aku sapu kat dada, tapak kaki, belakang leher, kepala, belakang badan sebab nak bagi angin keluar dari mulut.  punye lar HOT yang amat, sampai merah-merah kulit I.  tapi rasa tersiksa still belom lega...masuk jer Toilet terus muntah...sekali keluar punye lar banyak! ingat kan dah habis bila keluar dari toilet. tapi dia keluar terus membuak-buak sampai lar lebih kurang 6:30a.m. adoi...perut memag rase kosong dan leper la....tapi fikir -fikir balik bagus jugak boleh pakai kebaya buka puasa kat hotel Ahad ni...hahahaa..(teruk betul perangai!)..dan nasib baik I tidur sorang-sorang kalau tak mesti mengganggu yang lain...apa-apa pun yang penting I just mahu kan kesihatan yang baik....dan juga minta semua orang di berikan kesihatan yang baik...Aminn..

SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA 

IKHLAS DARI:

2 comments:

NuR hANiS HaShiM said...

lorrr k.ez...
xg cek kinik ke sakit pe?
food poisoning ker?
teruknyer muntah... >_<
sian k.ez....

EazyHusna said...

maybe angin kot..tu lah kak eazy pon pelik...nasib baik x de pape...tq hanis...