Friday, August 27, 2010

Berbuka Puasa bersama Kawan Baru^^


Salam Ramadhan kepada saudara-saudara ku...semoga Ibadah puasa kita diterima oleh Allah S.W.T
Lately I felt like I tak berapa betoi atau betul sebab tengah mencuba untuk membuang perasaan yang tak berapa nak best ni.. penuh dengan rasa hambar di dalam tapi di luar cuba menyembunyikan apa yang dirasakan di dalam.  Now, rasa annoying pun ada, can you just free up your mind and do not to be childish.  yes I do!  sometime it could be...but this is life, I know your life is yours! I don't think so, you can hold everything with your own.  Just be yourself ! if you want to make some transformation, you can and of course you can do dear!! sometime people will said " Just Do It" but you have to know the detail what that means. It can bring you with something bad. Trust me!..

See...I nak story pasal majlis berbuka puasa bersama kawan baru...kan dah Tercerita bende lain.... adeshh!
Weekend hari tuh my housemate and I pergi berbuka puasa di luar.  ye lar we all belom pernah lagi buka sama-sama di luar pastu dapat pula jumpa kawan baru, tu yang diorang menggedik semacam! tapi I    taklar..*penipu!..hahahaa....By the way, rasa best sangat dapat berbuka ramai-ramai, I hope mereka pun rasa macam tu. Risau juga kalau diorang tak selesa dengan kitorang, rasa annoying ke hape ke sebab melihat kami yang tergedikdik ni kan.... Al- hamdulillah ok! thanks to Alif la..sebab bawak kawan-kawan dia sekali.

Bersama Ahli Kumpulan Nasyid UNIC

Wan, Faiz, Walid, Alif







*tersengih2 si Fathi nie


Alif, Fathi, Ila

Pruenella Chelsea


Shamimi(si tudung biru)


Fathi kate Eazy: Kak Long, Alif: Abang Ngah, Fathi: Adek Bongsu!=P





Siti Aminah & Wan




i City
Walid niee tido plak!







Peace No War


 Tamat lar sudah cerita berbuka puasa, semoga anda semua terhibur...

*tataaa







2 comments:

NuR hANiS HaShiM said...

hehehe k.ez xsure tu kumpulan ape?? adehhhh kecik le ati kumpula tu..klo dorg tau hehehhe..
famous tu k.ez...kumpulan UNIC lorr

EazyHusna said...

ngeee..soryyy..kak ez dah tulis dah name dorg..thanx hanis..~