Monday, September 6, 2010

Geng Purple & Geng Putih

Nak tau tak hari tu kitorang berfoya-foya....hahaha...."perlu ke bagi tau".?..takde lar...hari tu kitorang pergi main bowling..saje nak "free up our mind" yelar tension la pandang buku, assignment yang tak meyeronokkan tu, quiz bagai....sangat-sangat la......tettt....isk3..nape lar aku fikir camgitu...tak baik kan?...sorry ye..=(

hahh..now nak cerite *mari dekat mari dekattt...~~hahaha...hari tu kitorang dah plan Eazy and Fathi satu geng pakai baju putih, Min and Sya satu geng pakai baju purple..Cehhh ingat purple bagus ke??..PUTIH ITU SUCI DAN MURNI TAU~....padahal kekuatan geng Putih adalah abang Ngah(gelaran tuk si Alif), manakala kekuatan geng Purple adalah Panjang(beliau tiada dalam gambar but acah-acah Farid Kamil sikit muka dia..itu diorang cakap..bukan aku~kih3..nanti kalau ade gambar dia, aku upload dalam blog.~
ape kate kita tengok aksi2 main bowling ni through picca yang tak berape berkualiti ni....=)
_she is Fathi_

yeah go Eazy!!semangat dowh

Sila berikan TEPUKAN GEMURUH YE!!
tembikai pink sya masuk LONGKANG!





excited terlebih la..sorry la..bahahaa


_Diva Min_

_Cik Mie Salim_
TQ coz teman kan I beli earings kat Poh Kong..

badan dah lenguh-lenguh..nak urut jap!ngee

Dah tengok picture-picture atas ni??....mesti korang dah tau kan team mane menang and team mane kalah...yelarr semangat aku main tau! kih3...padahal abang Ngah yang terror...kitorang cume menumpang kemenangan je..ape pon Fathi, Sya, Min, Panjang, Alif....korang memang best..enjoy gile kot hari tu.walaupun aku and Fathi terbuat aksi yang memalukan..-_-"

2 comments:

miss story telling said...

ur welcome..
i know what u n fati had done on that day!
=)

EazyHusna said...

shhhh....hahaha